Srijeda, 2.10.2013.

Akcija darivanja krvi u Otoku

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj, Klub dragovoljnih davatelja krvi Otok i Motoklub ‘Noćna mora’ organiziraju akciju darivanja krvi u Otoku.
Akcija će se održati u subotu, 5. listopada, od 9 do 13 sati u restoranu Džimbeg. Organizatori pozivaju sve zdrave osobe od 18 do 65 godina starosti da došu na akciju i daruju krv, kako bi se prikupio što veći broj doza za potrebe Odjela za transfuziju KBC-a Split.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Najbolja ‘Gradska kavana’

Nakon dvadesetak uzbudljivih dana, malonogometni turnir kojeg je  organizirala Udruga navijača Hajduka ‘Torcida Trilj’ povodom blagdana sv. Mihovila i grada Trilja završio je pobjedom malonogometaša Gradske kavane.
Na sportskom terenu pored triljske osnovne škole, Gradska kavana je pred tristotinjak gledatelja u finalu pobjedila CB Mendulu 4:1. Zanimljivo je bilo i u susretu za treće mjesto gdje je CB Bolid s 4:2 pobijedio Bodule.
Između ova dva susreta odigrana je revijalna utakmica između triljske i splitske Torcide. Na kraju su slavili Splićani 9:7 nakon izvođenja kaznenih udaraca, a u regularnom dijelu bilo je 5:5.
Najbolji igrač turnira je Nikola Pavić iz pobjedničke Gradske kavane, najbolji strijelac je Stipe Vrdoljak iz CB Bolid, a najbolji vratar je Marijan Šimunović iz Mendule.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

‘Pomozimo djeci u snalaženju u prometu’

Autoškola ‘Semafor’ Sinj u suradnji s MUP-om i Hit radijom i ove godine provodi besplatnu akciju edukacije prvašića o snalaženju u prometu.
Ovo je 14. godina za redom da Autoškola ‘Semafor’ provodi  edukativnu akciju ‘Pomozimo djeci u snalaženju u prometu’ u osnovnim školama s područja Cetinskog kraja, Solina i Kaštela. Prema riječima direktora Željka Prelasa, cilj akcije je zaštita djece i širenje prometne kulture. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR