Utorak, 2.10.2007.

KONFERENCIJA ZA NOVINAREDanas će u hotelu Alkar konferenciju za novinare održati HSLS. Tema konferencije je Hrvatska i parlamentarni izbori. O političkom trenutku Hrvatske, presudi Haškog suda za zločine počinjene na Ovčari i ostalim relevantnim temama govoriti će predsjednica HSLS-a đurđa Adlešić i potpredsjednik Stanko Zrilić.

NATAšA POPARIć PREDSTAVNIK SINJSKOG SDP-a U 9. IZBORNOJ JEDINICI


foto:www.sinj.hr

Gradski odbor sinjskog SDP-a donio je odluku o svom predstavniku za listu devete izborne jedinice za Hrvatski sabor. Kandidatkinja sinjskog SDP-a je i predsjednica gradskog odbora Nataša Poparić.

VIJESTI IZ OTOKA

Općina Otok oglasila je poziv za predlaganje kandidata za dodjelu nagrada i javnih priznanja. Priznanja će se dodijeliti pravnim i fizičkim osobama za postignute uspjehe u razvoju društvenih odnosa, gospodarstva, obrazovanja, znanosti i kulture. Predlagatelji svoje prijedloge sa detaljnim obrazloženjem mogu dostaviti na adresu općine Trg dr. Franje Tuđmana 8. Nagrađenim pojedincima i kolektivima nagrade će se uručiti na blagdan Sv. Luke kada Otok obilježava Dan općine.

BLAGDAN SV. FRANJE ASIšKOG

U crkvi čudotvorne Gospe počela je duhovna obnova uoči blagdana svetog Franje Asiškog utemeljitelja franjevačkog reda. Danas u 17 i 20 moli se krunica, u 17 i 50 je večer u čast svetoga Franje počinje trodnevnica i večernja sveta misa dok je u 19 sati svetopisamska večer -voditelj je dr. fra Domagoj Runje.

KINO DANAS

U sinjskom kinu večeras u 20,00 sati igra francusko - poljsko - američka drama, misterija Davida Lincha -Unutarnje carstvo