Ponedjeljak, 2.09.2019.

Križanac: Kažu da je ljeto u Sinju bogatije nego igdje u Hrvatskoj

 
Nakon završene manifestacije ‘Dani Alke i Velike Gospe’ gradonačelnica Grada Sinja Kristina Križanac izrazila je zadovoljstvo ovogodišnjim programima

‘Ovogodišnji program bio je raznolik i bogat. Sinjani i svi naši gosti mogli su uživati u odličnim događanjima koje su pripremile sinjske udruge. Informacije koje dobivam sa strane kažu da ljeto u Sinju bilo bogatije nego igdje u Hrvatskoj.’

Gradonačelnica se zahvalila svim udrugama i pojedincima koji su na bilo kakav način sudjelovali u pripremi i realizaciji manifestacije ‘Dani Alke i Velike Gospe’.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Završio ‘Memorijal Mirko Perić’

 
U Glavicama je po 26. put odigran dječiji nogometni turnir u sklopu Dana Alke i Velike Gospe ‘Memorijal Mirko Perić’, kojeg je organizirao NK Glavice 1991.

Turnir se igrao tijekom dva vikenda, u kategorijama pioniri, mlađi pioniri, početnici i mlađi početnici. Sudjelovala je 31 ekipa s oko 450 djece, a odigrano je  više od 150 utakmica, u kojima je postignuto i viđeno puno golova i lijepih poteza.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Završen ‘Open fun football schools’

 
Od 27. do 30. rujna uspješno se održao projekt Zajednice športskih udruga Grada Sinja ‘Open fun football schools’ na kojem je nastupilo više od planiranog broja djece na tri nogometne lokacije; Gradski stadion NK Junak, SC Ivica Poljak Sokol i Andrija Alčić – NK Tekstilac i stadion NK Glavica 1991 – Glavice.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR