Utorak, 2.09.2014.

Uređenje groblja na području grada TriljaZa uređenje tri mjesna groblja, u Jabuci, Budimirima i Čaporicama, Grad Trilj ove će godine uložiti ukupno 200 tisuća kuna. Na groblju u Jabuci u subotu, 30. kolovoza svečano je otvorena mrtvačnica, koja je izgrađena sredstvima Grada Trilja i donacijama mještana Jabuke.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Članovi URUPBDR na obilježavanju Dana hrvatskih mučenikaU organizaciji Koordinacije Udruga roditelja poginulih HB-a Splitsko-dalmatinske županije, članovi Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata grada Sinja i Cetinske krajine 30. kolovoza 2014. godine u Udbini obilježili su Dan hrvatskih mučenika.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Najava sezone: Stipe Perić (NK Tekstilac)Sinjskog Tekstilca tek nekoliko dana dijeli od nastupa u Prvoj županijskoj ligi koju je s toliko želje “ganjao” proteklih sezona. Sinjani su prošle sezone uspjeli prvi presjeći ciljnu vrpcu, što je bila svojevrsna nagrada za dugogodišnji trud. Momčad će u natjecanje povesti Stipe Perić, trener koji je, što na terenu – što uz teren, ponio vjerojatno i najveći teret na putu do naslova prvaka u Drugoj ŽNL.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Hrvace dočekuju Val, Junak gost Kamena

Treće kolo nogometnog prvenstva u Trećoj HNL-jug bit će odigrano ovog utorka i srijede. Junak će nakon sjajnog starta i dvije pobjede u srijedu gostovati kod Kamena, dok će Hrvace u utorak prvu pobjedu loviti u sudaru s Valom na domaćem terenu…
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR