Srijeda, 2.07.2014.

Otvoren natječaj za najljepšu okućnicu, balkon i uređen okoliš

Turistička zajednica grada Sinja u okviru akcije ‘Volim Hrvatsku, volim grad Sinj’ organizira izbor najljepše okućnice, najljepšeg balkona i najljepše uređenog okoliša gospodarskog objekta.
Prijedlozi i prijave primaju se u periodu od 2. do 10. srpnja, a trebaju sadržavati ime i prezime obitelji vlasnika okućnice/gospodarskog objekta, adresu i broj telefona. Prijave se mogu dostaviti pismenim putem na adresu: Turistička zajednica grada Sinja, Put Petrovca 12, 21230 Sinj, na e-mail: info@visitsinj.com ili na fax: 021/660-360. Osnovni kriteriji za izbor najljepše okućnice, najljepšeg balkona i najljepše uređenog okoliša gospodarskog objekta je ukupan estetski dojam, uložen višegodišnji trud, izbor i njega biljaka te poštivanje tradicije i elemenata našeg podneblja.
Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 021/826-352. Pozivamo sve zainteresirane građane da se prijave na natječaj, a za pobjednike su osigurane vrijedne nagrade.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Darivanje krvi u Sinju

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj i Klub dragovoljnih davatelja krvi Sinj organiziraju još jednu akciju dragovoljnog darivanja krvi. Akcija će se održati u petak, 4. srpnja u sinjskom Crvenom križu, u vremenu od 9 do 13 sati.
Akciji će pristupiti i navijači Hajduka ‘Torcida Cetinski Kraj’, koji najavljuju najveći odaziv do sada. Organizatori pozivaju i druge zdrave osobe u dobi od 18 do 65 godina života da se odazovu akciji, kako bi se prikupio što veći broj doza krvi za potrebe Transfuzijskog odjela KBC-a Split.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sutra u Sinju 9. sportski polet

U Sinju će se sutra u poslijepodnevnim satima održati 9. sportski polet, sportske igre za djecu do 12 godina, koje organizira Sinjanin Boris Ivković.
Prijave za natjecanja primaju se sutra od 17,30 do 18 sati, a samo natjecanje počinje u 18 sati. Pobjednike očekuju nagrade, a program se održava pod sponzorstvom Grada Sinja.
IZVOR: WWW.FERATA.HR