Utorak, 2.05.2017.

Trosoban stan na prodaju, Sinj

Prodajemo trosoban stan koji se nalazi na lijepoj i mirnoj lokaciji u Sinju. Stan ukupne površine 75,63 m2, položen je na 5. katu stambene zgrade. Vrlo je svijetao i prozračan, a sastoji se od predsoblja, 3 spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom, kupaonice, ostave te lođe s koje se pruža lijep pogled na grad i na brdo Kamičak.
Opširnije...

Treći dan vukovarskih prova sa osam srida


Na tribinama vukovarskog trkališta brojni posjetitelji i jučer su uživali u alkarskim provama za Svečanu Sinjsku alku u Vukovaru.
Na provama je sudjelovalo 15 alkara koji su postigli vrlo dobre rezultate. Na svom koplju ponijeli su osam srida.
Ivo Zorica pogodio je dvi sride i sa osam punata bio najuspješniji na jučerašnjim provama. Po jednu sridu su pogodili Jure Domazet Lošo, Nenad Marić, Petar Tomašević, Hrvoje Filipović Grčić, Alen Filipović Grčić i Dušan Ivandić.
Današnjih prova na vukovarskom trkalištu neće biti, a alkari su sudjelovali u Borovu Selu na komemoraciji za 12 hrvatskih redarstvenika.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Poziv na rad u biračkim odborima

Obavještavaju se svi zainteresirani za rad u biračkim odborima za provedbu lokalnih izbora koji će se održati 21. svibnja 2017., na području Grada Sinja da se prijave mogu podnijeti u sjedištu Izbornog povjerenstva Grada Sinja, Općinski sud u Sinju, Petrovac 3.
Predsjednik, potpredsjednik i članovi biračkog odbora ne smiju biti kandidati na izborima koje provode, a predsjednik i potpredsjednik biračkog odbora ne smiju biti članovi niti jedne političke stranke (čl. 42. Zakona o lokalnim izborima).
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Karlo Blagec pobjednik dječje alke u Vukovaru


U okviru programa održavanja Svečane Sinjske alke i proslave Dana Grada Vukovara, na poziv gradonačelnika Ivana Penave u Vukovaru se predstavila Udruga Vučkovića dječja alka.
Mali alkarići iz Vučkovića i Vukovara, njih 23 u parku Adica otrčali su svoju alku. Nakon pripetavanja, pobjednik je postao 10-godišnji Karlo Blagec iz Vukovara. Uz brojne poklone na svom je koplju u svoj dom odnio plamenac pobjede. Nakon otrčane alke upriličeno je druženje i zabava u čast pobjednika dječje Alke.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Mladi sinjski gimnastičari nastupili na turniru ‘Sveti Duje’


Gimnastički klub ‘Sinj’ jučer, 30. travnja 2017. godine nastupio je na međunarodnom turniru – Turnir Sv. Duje sa 15 natjecatelja u tri kategorije muške i ženske sportske gimnastike, u organizaciji Gimnastičkog kluba ‘Marjan’.
Kategorija – Kadetkinje (Ž): GK Sinj ekipno je osvojila 4. mjesto u vrlo jakoj konkurenciji. Nastupile su: Ivana Vugdelija, Mia Maroš, Iva Norac Kljajo i Tina Krstić.
Kategorija – Kadeti (M): GK Sinj osvojio je ekipno 1. mjesto. Nastupili su Leo Pekić, Ante Jadrijević – Cvrlje, Bruno Pekić i Ivan Domjanović.
Kategorija – Juniorke (Ž), Sinjanke su ekipno osvojile 2. mjesto, iza gimnastičarki iz Slovenije. Nastupile su Iva Boko, Hana Kalinić, Karla Matić, Danijela Jagnjić, Ela Kerum, Katarina Kričković i Ivona Radman.
Ekipe su vodili treneri Radmila Kitanović Krstić, Ivan Vučković i Josip Malbaša.
IZVOR: WWW.FERATA.HR