Srijeda, 2.05.2007.

OBAVIJEST

U triljskom dječjem vrtiću od danas počinje upis za djecu vrtićke dobi.

JAVNA TRIBINA "IZAZOVI VOLONTERSKOG RADA"

«Izazovi volonterskog rada» naziv je javne tribine koja će se održati u Sinju u organizaciji udruga MI i MOST. Na tribini će se govoriti o mogućnostima i potrebama razvoja volonterstva u trenutnom društveno - ekonomskom okruženju, a pozvani su predstavnici udruga, javnih ustanova i institucija te zainteresirani građani. Tribina će se održati u četvrtak, s početkom u 17,00 sati, u prostorijama Galerije Galiotović.

NATJEčAJ

Turističko vijeće Turističke zajednice Grada Trilja raspisalo je natječaj za izbor direktora Turističkog ureda. Natječaj je otvoren do utorka 8. svibnja.

OBAVIJEST

Osobe zainteresirane za stručno osposobljavanje za zanimanja, stolar, rukovoditelj CNC strojem u izradi namještaja, projektant namještaja, lakirer drva i montažer namještaja, koje provodi Hrvatski zavod za zapošljavanje, mogu se do petka javiti u sinjsku ispostavu Zavoda.

OBAVIJEST ZA UMIROVLJENIKE

Odbor za rekreaciju i organizaciju izleta Udruge umirovljenika Sinj organizira jednodnevni izlet u Cerovačke špilje kod Gračaca i Teslin muzej u Smiljanu. Na izlet će se ići u utorak 15. svibnja. Sve informacije se mogu dobiti u prostorijama Udruge, od 08,00 do 11,00 sati.

OBAVIJEST

Od sutra 3. svibnja na Gradskom bazenu počinje s djelovanjem škola sinkroniziranog plivanja za djevojčice. Prvi trening bit će u 18 sati i 45 minuta.

OGRANIčENJA U PROMETU

A1 Zagreb-Split - zatvoren je vozni trak od 96. do 97. km u smjeru Splita, promet teče pretjecajnim - 3. svibnja u 13,00 bit će zatvorena na 10 minuta autocesta A1 Zagreb-Split od 55. do 57. km zbog izgradnje PUO Vukova Gorica.