Četvrtak, 2.04.2020.

Vrlika: Dodatno pojačane mjere kako bi se spriječilo širenje koronavirusa

Od kada je u Vrlici 25. ožujka registrirana prva oboljela osoba od COVID-19., Stožer civilne zaštite Grada Vrlike dodatno je pojačao sve mjere kako bi se spriječilo daljnje širenje koronavirusa, istaknuo je gostujući u programu Hit radija načelnik vrličkog Stožera CZ Nikola Uzun, zamjenik gradonačelnika.
‘Epidemiološka služba je, od prvog saznanja o oboljeloj osobi, poduzela sve potrebne mjere kako bi se evidentirale sve osobe koje su bile u kontaktu sa zaraženom osobom. Prošlo je već sedam dana od tog događaja i nema naznaka da je bilo tko od osoba koje su u samoizolaciji osjetio određene zdravstvene poteškoće koje bi upućivale na COVID-19’, kazao je Uzun.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Prvopričesnici, stigao je novi broj MAK-a


Iz Župe Gospe Sinjske uputili su obavijest prvopričesnicima da je izišao novi broj časopisa MAK – Mali koncil.
Novi broj MAK-a roditelji prvopričesnika mogu preuzeti svakog dana od 8 do 11,30 sati u glazbenici Samostana Čudotvorne Gospe Sinjske.
‘Dragi naši Makovci, veliki i mali! MAK se u ovoj izolaciji nije izolirao. Našao je način da dođe do svojih dragih Makovaca i da vam poruči: MAK je s vama! Ono što dobro znamo i što daje sigurnost jest činjenica da je Isus pobijedio i bolest i nemoć i smrt i podario nam svima život! Zato MAK glasno, u travanjskom broju poručuje: Uskrs je najjači’, stoji u obavijesti za prvopričesnike.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR