Nedjelja, 2.04.2017.

Sinj, Miletin. Prodajemo tri građevinske parcele

Sinj, Miletin. Prodajemo tri građevinske parcele na vrlo atraktivnoj lokaciji Miletin južna strana u mirnom okruženju. Parcele su površine oko 500 m2. s cjelokupnom infrastrukturom. Parcele su neposredno jedna uz drugu te postoji mogućnost povezivanja.
Opširnije...

Alkar porazom ugrozio opstanak u ligi, Milačić potipsao za belgijskog prvoligaša


Alkar nije uspio slaviti protiv Zaboka i tako zapečatiti ostanak u najvišem rangu natjecanja. Kako i zašto možda je najmanje važno, ali činjenica je da više ne kontrolira situaciju i da je ovisan o drugima. Prvoligaški status tako je došao pod veliki znak pitanja, ali valja vjerovati da će ostatak lige pošteno odraditi svoje obveze i da neće biti “kužinavanja”, iako nitko se neće okladiti u takvo što…

Alkar – Zabok 76:78 (19:27, 16:11, 17:24, 24:16)

Sinj – ŠSD Sinj. Gledatelja: 600
Suci: Srđan Dožai (Zagreb), Dražen Štrok (Varaždin), Bojan Kruljac (Zagreb)
Alkar: Boban (1), Svalina (14), Modrić (2), Dominović, Župić, Vrkić, Gaurina (14), Bilandžić (2), Jurela, Šarac (13), H. Vučić (22), K. Vučić (8).
Zabok: Zrnić (15), Tomsick, Lež (8), Vodopija (1), Babić (8), Črnjević (9), Polutak (9), Palac (12), Tuđen (), Vrlika, Jambrović, Puljko (16).
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Junak slavio u Omišu, Mirko Grabovac pronašao dobitnu formulu

Veliku pobjedu ostvario je Junak na gostovanju u Omišu, čime je konačno jače zakoračio prema sredini ljestvice pa sada s kudikamo više optimizma očekuje naredne utakmice…
Dolazak Mirka Grabovca na mjesto trenera pokazao se kao pun pogodak jer bio je ovo već sedmi osvojen bod Junaka u tri utakmice, otkako je iskusni strateg došao na užarenu sinjsku klupu.
Junak je do pobjede stigao tek u završnici susreta. Prvi gol Sinjani su zabili u 74. minuti iz kaznenog udarca kojeg je realizirao Gabrić, dok je konačnih 2:0 postavio Ćorić, deset minuta prije kraja.
U sljedećom kolu Junak je domaćin dubrovačkom GOŠK-u.

Rezultat:
Omiš – Junak 0:2 (0:0)
(Gabrić 11m 74′, Ćorić 80′)

IZVOR: WWW.FERATA.HR