Subota, 2.04.2011.

Otok i Karakašica na 'Zlatnoj harfi'

Članovi dječjih crkvenih zborova iz Otoka i karakašice danas nastupaju na festivalu dječjih zborova 'Zlatna harfa'.
Festival se održava u Solinu, u župi 'Solinskih mučenika'. Nastupit će sedam zborova iz Otoka, Karakašice, Makarske, Mravinaca - Kučine, Vranjica, Slatine i Opuzena.
Dječji zbor 'Zlatna harfa', župe Svetoga Luke iz Otoka, pod ravnanjem č.s. Beatricije Bakić, na 'Zlatnoj harfi' sudjeluje već nekoliko godina. Za svoje nastupe Zbor je dobivao i priznanja. Ove im se godine pridružio još jedan zbor iz Cetinskog kraja, Dječji zbor svetog Leopolda Mandića iz Karakašice, kojeg vodi č.s. Kruna Grgat.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

2. smotra dramskih amatera u Sinju

U organizaciji Sinjskog pučkog kazališta do nedjelje u Sinju se održava 2. Županijska smotra dramskih amatera. Smotra dramskih amatera u Sinju se održava drugu godinu zaredom, a ugostit će 9 kazališnih skupina iz Splitsko–dalmatinske županije. Sve predstave održat će se u sinjskom gradskom kinu.

Donosimo raspored i satnicu predstava:
IZVOR: WWW.FERATA.HR
...

Sport

Pred nama je još jedan bogati športski vikend, iz kojeg izdvajamo:

Petak, 01.travnja 2011.
KOŠARKA, 3. kolo A1 košarkaške lige za prvaka - K.C 'Dražen Petrović' Zagreb, KK Zagreb - KK Alkar 100:84

ODBOJKA
2. HOL - jug, 21,00h Vodice - ŽOK Sinj,

Subota, 02.travnja 2011.
21. kolo 2. HNL, 16,00h HAŠK – Zagreb : Junak
24. kolo 3. HNL - jug, 16,30h Hrvace : Primorac Biograd

4. HNL jug, 16,30h OSK - Župa Dubrovačka
ŠC 'Ivica Poljak Sokol i Andrija Alčić', 16,00h Humanitarni turnir veterana u nogometu -za pomoć Lucijanu Ćosiću. Sudjeluju: Junak, OSK, Brnaze i Tekstilac.
IZVOR: WWW.FERATA.HR
...

Prohodnost cesta

osvuda se vozi uz povoljne vremenske uvjete, a na dionicama gdje traju radovi upozoravamo vozače da poštuju privremenu prometnu signalizaciju.

Lijepo vrijeme dovodi na ceste sve veći broj biciklista i motociklista, a u ratarskim krajevima poljoprivredna vozila koja na kolnik donose zemlju i blato. Vozače tih vozila molimo da provjere uređaje za signalizaciju, osobito ako voze tijekom slabe vidljivosti ili noću.
IZVOR: HAK
...