Srijeda, 2.04.2008.

HUMANITARNA UTAKMICANa Gradskom stadionu održana je konferencija za novinare u povodu sutrašnje humanitarne utakmice između "Split starsa" i "Zvijezda Cetinskog kraja". Konferenciju su ispred organizatora održali sinjski gradonačelnik Nikola Tomašević, tajnik NK Junak Josip Klepo i predstavnici "Split starsa", koji su najavili zanimljiv spektakl na kojem su organizatori osim utakmice najavili i koncet popularnih pjevača iz "Split starsa". Spektakl će početi u 16,30 sati na Gradskom stadionu, a cjelokupan prihod od prodanih ulaznica namijenjen je obitelji Božić. Ulaznice se mogu nabaviti u preprodaji u knjižari i papirnici Axel po cijeni od 20 kuna.

ALKARSKA ERGELA PRODAJE 2 KONJANadzorni odbor Alkarske ergele d.o.o. Sinj na svojoj posljednjoj sjednici, donio je odluku o prodaji dva konja, pastuha Aristotela i Kastrat Otela. Oduka je donešena zbog procjene nadzornog odbora da ti konji nisu potrebni za ovogodišnje alkarske svečanosti, jer ne zadovoljavaju kvalifikacijama, ali mogu poslužiti za druge potrebe konjičkog športa.

OBAVIJEST

Poddionica državne ceste Sinj - Muć, Sutina - Lučane, u dužini od četiri kilometra zbog vremenskih neprilika još uvijek nije rekonstruirana, tako da je i dalje na snazi zabrana prometovanja za sva vozila. Završetak radova očekuje se sredinom svibnja, a do tada će se koristiti alternativni pravac Muć-Klis Grlo-Sinj.

"BABINA GUJICA"

Sutra, 3. travnja, će se u Gradskom kinu izvesti predstava splitskog HNK naslova "Babina Gujica", s početkom u 20,00 sati. Uloge tumače Arijana čulina, Ksenija Prohaska i Nives Ivanković. Pretprodaja ulaznica je u knjižarama Duga i Axel te na blagajni kina sat vremena prije predstave.

SPORT

Alkar je sinoć u Rijeci ostvario vrlo važnu pobjedu u Ligi za ostanak koja praktički znači i prvoligaški status. Sinjani su pobijedili Kvarner rezultatom 78:73

Danas u 15 sati u natjecanju županijskog kupa u četvrtfinalu igrati će junak i Omiš.

KRONIKA 92

PP Sinj, 01.04.2008.g., kriminalističkom obradom nad malodobnikom i devetnaestogodišnjakom je utvrđeno da su:
- dana 07/10.12.2007.g., u Sinju, otuđili radna svjetla i antenu sa radnog stroja
- dana 16/17.02.2008.g., na širem području Sinja, otuđili aluminijske skije za utovar radnih strojeva
-dana 09/11.02.2008.g., u Sinju, malodobnik je sam otuđio dijelove radnog stroja.
Protiv obojice je podnesena KP-a iz čl.216./Krađa/ KZ-a redovnim putem.
IZVOR: PU SD