Subota, 2.03.2013.

Peticiju potpisalo oko 7000 građana

Brojni građani i danas su na sinjskoj Pijaci od 9 do 12 sati potpisivali peticiju za samostalni Dom zdravlja Sinj, koju je organizirao nezavisni gradski vijećnik Miro Bulj. Podsjetimo, potisivanje peticije počelo je prošle subote, a osim u Sinju potpisivala se i u drugim mjestima Cetinskog kraja.
Prema riječima organizatora Mira Bulj, do sada je peticiju potpisalo oko 7 tisuća građana. Na sinjskoj Pijaci peticija će se potpisivati i sutra od 9 do 12 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Osnivanje HDSSD-a u Dicmu

Svi članovi i simpatizeri Hrvatskog demokratskog slobodarskog saveza Dalmacije pozivaju se na osnivanje HDSSD-a za općinu Dicmo. Osnivanje ogranka održat će se u prostorijama općinske Vijećnice u Dicmu večeras u 19 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Najava sportskog vikenda

Pred nama je još jedan zanimljiv i sadržajan sportski vikend iz kojeg izdvajamo...
Petak, 01. ožujka:
Košarka:
18,45 sati: VROS Darda - Alkar

Subota, 02. ožujka:

Nogomet:
2. HNL, 16. kolo:
15,00: Junak - Mosor

3. HNL, 16. kolo:
15,00: Hrvace - Zmaj

Rukomet:
2. HRL -jug:
18,00: Metković - Kamičak (m, 14. kolo)
18,00: Kaštela - Sinj (ž, 11. kolo)

Odbojka:
2. HOL-jug, 14. kolo:
14,00: Sinj - Arbanasi

Nedjelja, 03. ožujka:

Nogomet:
Prva županijska, 14. kolo:
15,00: Vinjani - OSK
15,00: Glavice - Mladost (P)
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Kronika 192

Sinjska policija sinoć je zabilježila tri intervencije – dvije zbog nasilja u obitelji i jednu zbog provale u skladište ugostiteljskog objekta.
Nasilja u obitelji dogodila su se tijekom večeri na području općine Otok i u Vinaliću. Kako doznajemo od Željke Radošević iz Ureda za informiranje Policijske uprave splitsko-dalmatinske, u oba slučaja počinitelji nasilja bili su pod utjecajem alkohola te je protiv obojice podnijeta prekršajna prijava.
Tijekom noći sinjska policija intervenirala je i zbog provale.
'Rano jutros oko 3,15 sati u Sinju, nakon dojave o provali u skladište ugostiteljskog objekta, policijski službenik je zatekao i uhitio 25-godišnjaka, dok je jedna osoba pobjegla. U tijeku je kriminalističko istraživanje i potraga za drugim počiniteljem', kazala je Željka Radošecvić.
IZVOR: PU SD