Petak, 2.03.2007.

OBAVIJEST

Turistička zadruga «Dalmatinska Zagora» najavila je osnivačku skupštinu. Na dnevnom redu biti će 8 točaka dnevnog reda uglavnom za izbor radnih tijela zadruge. Skupština će se održati sutra, 3.3.2007. godine, u 11 sati u Planinarskom domu «Vrdovo» na Vrdovu, a okupljanje zainteresiranih je u 10 sati u clubu «Piccadilly» u Sinju.

KONCERT

U Galeriji Galiotović s početkom u 19,00 sati održat će se solistički gitaristički koncert Gorana Listeša, kojem je ovo treći koncert u Sinju. Organizator je Osnovna glazbena škola «Jakova Gotovca» Sinj.

KINO DANAS

Sinjsko pučko kazalište pripremilo je predstavu Luke Paljetka «Govori mi o Augusti» , koju je režirala mlada sinjanka Ana Dallbelo - teatrolog koja prvi puta surađuje sa sinjskim kazalištem. Uloge tumače Bobo Delonga, Saša Miletić, Damir Alebić, Bože Pavić - Goreta , Ivica Križanac i željko Viculn. Izvedba će biti u gradskom kinu večeras s početkom u 20 sati.

SPORT

Pred nama je bogat športski vikend u kojem košarkaši Alkara sutra u šibeniku igraju posljednji susret redovnog dijela A1 košarkaške lige, nakon kojega prva četiri plasirana kluba idu u ligu za prvaka a Alkar će sa još 4 kluba igrati u skupini lige za ostanak.

U drugo ligaškom natjecanju triljska Cetina igra u Makarskoj protiv domaće ekipe King trade

Ovoga vikenda startaju i 3. i 4. Hrvatska nogometna liga. Nogometaši Junaka ovosezonski prvi nastup imaju sutra u 15 sati protiv Omiša na njegovom terenu, a u nedjelju u okviru 4. nogometne lige Hrvace dočekuju DOšK-a, OSK ekipu Vira dok Glavice gostuju na Pagu.Sutra starta i 2. rukometna liga, a odbojkašice drugoligaški nastup igraju u Makarskoj.

Danas u triljskoj kuglani u 18 sati u drugo ligaškom susretu sastaju se Sinj i Trogir, a sat ranije u Splitu igraju Marjan i Vrni iz Trilja.

POZIV ZA ISKAZIVANJE INTERESA

REPUBLIKA HRVATSKA
GRAD SINJ
JAVNO-PRIVATNO PARTNERSTVO (JPP)


POZIV ZA ISKAZIVANJE INTERESA


Projekt
Grad Sinj (u daljnjem tekstu: Grad) traži privatnog partnera, tj. poduzetnika ili udružene privatne poduzetnike (u daljnjem tekstu: Izvršitelj), koji će svojim sredstvima financirati i ostvariti Projekt gradske športske dvorane.Projekt će se ostvariti sukladno ugovoru s Gradom (Ugovor) uz primjenu modela javno-privatnog partnerstva (JPP) poznatog pod nazivom privatna financijska inicijativa (Private Financing Initiative PFI).
...

KRONIKA 92

PP SINJ, 01.03.2007.g. policija je zatekla šezdesetčetvorogodišnjakinju od koje je oduzeto 192 kutije cigareta bez zaštitne markice MF RH. Danas tijekom dana izvršiti će se kriminalistička obrada.

PP SINJ, 28.02./01.03.2007.g. nepoznati počinitelj je provalio u skladište poduzeća u Sinju te otuđio 660 kg bakrenog užeta te bakrene sabirnice i postolja el. osigurača. šteta 50 000 kn.

PP SINJ, PP SOLIN, 01.03.2007. g. izvršena je kriminalistička obrada nad dvadesettrogodišnjakom iz Dugopolja te je utvrđeno kako je u dva navrata i to krajem 10. mjeseca 2006. g. i početkom 01. mjeseca 2007. g., zajedno sa još trojicom osoba koje se nalaze u Zatvoru šibenik, nasilno ušlao u nekoliko objekata na području Vrlike kojom prilikom su otuđivali različite predmete i artikle. Zajedno su pričinili materijalnu štetu od oko 50 000 kn. Nakon obrade počinitelj je uz Posebno izvješće priveden u IC žS u šibeniku te mu je određen pritvor, dok za ostale slijedi Posebno izvješće.

IZVOR: PU SD