Petak, 2.02.2018.

Izborna skupština Udruge za očuvanje baštine cetinskog kraja

 
Na Izbornoj skupštini Udruge za očuvanje baštine cetinskog kraja, članovi su jednoglasno prihvatili Izvješće o radu i Financijsko izvješće.

Posebno su naglašene aktivnosti o snimanju dokumentarnih filmova o tradiciji i običajima Cetinske krajine, te o uspješnoj suradnji s turističkim zajednicama Splitsko – dalmatinske županije, gradova Sinja i Trilja.

Nakon razrješenja starih, birana su nova tijela Udruge. Za predsjednika je jednoglasno izabran Ivica Jagnjić, koji je na ovoj dužnosti od 2011. godine. Za dopredsjednika je izabran Ante Bilandžić, a dužnost tajnika obnašat će Ante Norac Kevo. U upravni odbor izabrani su pored predsjednika, dopredsjednika i tajnika još Ivan Smoljo, Stipe Marendić, Stipe Matić i Ante Mastelić. U Nadzorni odbor izabrani su Petar Bilandžić, Blaž Mršić i Neda Jukić Bračulj. Na kraju je prihvaćen okvirni plan rada za 2018. godinu s posebnim naglaskom na proslavu 15.obljetnice od osnutka Udruge za očuvanje baštine cetinskog kraja.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Darivanje krvi u Vrlici

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Vrlika, danas će se u Domu kulture u Vrlici u vremenu od 9 do 12 sati održati akcija dragovoljnog darivanja krvi.

Organizatori pozivaju sve davatelje, kao i druge zdrave osobe u dobi od 18 do 65 godina, da se odazovu akciji kako bi se prikupio što veći broj doza krvi za potrebe Transfuzijskog odjela KBC-a Split.
IZVOR: WWW.FERATA.HR