Subota, 2.02.2013.

Mačkare u Sinju, Trilju, Vedrinama...

Na području Cetinske krajine, u nekoliko naselja, i ovoga vikenda održavaju se fešte mačkara.U organizaciji Krnjevalske udruge Grada Sinja, danas u 15 sati u Palači Tripalo održat će se Tripicijada, tradicionalno natjecanje grupa u spremanju tripica. Ove godine prijavljeno je 10-tak grupa, a pobjednika će odabrati žiri. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U kinu 'Odbjegli Django'

Na repertoaru sinjskog kina večeras su dva filma. Još samo danas u 18 sati prikazivat će se komedija Vinka Brešana 'Svećenikova djeca', a od večeras do ponedjeljka, s početkom u 19,30 sati, prikazivat će se američki vestern 'Odbjegli Django'.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Važan susret košarkaša Cetine

Košarkaši Cetine iz Trilja danas će u 17 sati koplja ukrstiti s momčadi Solina koja se na prvenstvenoj ljestvici nalazi dva mjesta iznad njih, a žele li Triljani mirnije ući u nastavk prvenstva, pobjeda je imperativ.
Triljska sportska dvorana će u okviru 16. kola A-2 lige jug ugostiti Cetinu i Solin u borbi za nove bodove, koji su istina potrebniji domaćoj momčadi, a koja bi eventualnom pobjedom uhvatila potpuni priključak sa sredinom ljestvice.
Porazom od Trogira Cetina je sebi prilično zakomplicirala situaciju, stoga u ovom susretu ima imperativ pobjede, jer i dalje se nalazi u opasnoj zoni, stoga se pozivaju svi ljubitelji košarke da je svojim prisustvom i podrškom poguraju do novih vrlo važnih bodova.
Trilj, 17 sati
A-2 jug, 16.kolo Cetina - Solin
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Susret sezone, stiže Jolly JBŠ

Nakon što su u prošlom kolu u Osijeku stigli do šeste pobjede u nizu, košarkaše Alkara sada očekuje možda i najveći izazov u dosadašnjem dijelu sezone, domaći ogled protiv Jollyja s kojim su u "mrtvoj" utrci prema Ligi za prvaka.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR