Srijeda, 2.02.2011.

Dalmatinka bez uplaćene jamčevine

Odbor vjeronika Dalmatinke Nove danas nije održao sastanak kako je bilo najavljivano.Kako doznajemo od Ive Radonje predsjednice Odbora sastanak je odgođen zbog spriječenosti nekih od članova Odbora, do sljedećeg tjedna.
Podsjetimo, na današenjem sastanku trebala se donijeti odluka hoće li se ići u ponovno raspisivanje javnog oglašavanja za parcijalnu prodaju s nekretninama i pokretninama ili će se ponuda Frigos lumena za kupnju Dalmatinke po cijeni od 27 milijuna kuna , shvatiti ozbiljnom.
Odbor je donio stav kako će ponudu Frigosa uzeti u obzir ukoliko do kraja prošlog tjedna uplate 200.000 kuna.
Jamčevina do danas nije uplaćena, tu informaciju potvrdio nam je stečajni upravitelj Dalmatinke Nove Vedran Šeparović, koji je istaknuo kako postoje indicije da će jamčevina biti uplaćena do sredine sljedećeg tjedna.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Danas sastanak Odbora vjerovnika

Danas će se održati sastanak Odbora vjerovnika Dalmatinke Nove, na kojem bi se trebala donijeti odluka hoće li se ići u ponovno raspisivanje javnog oglašavanja za parcijalnu prodaju Dalmatinske s nekretninama i pokretninama ili će se ponuda Frigos lumena za kupnju Dalmatinke, po cijeni od 27 milijuna kuna, shvatiti ozbiljnom.
Naime, na prošlom sastanku dogovoreno je kako će se tvrtka 'Frigos lumen' shvatiti kao ozbiljan kupac ukoliko do kraja prošlog tjedna uplati jamčevinu u iznosu od 200 tisuća kuna.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Junak gostuje u Vrlici



U prostorijama Nogometnog saveza županije Splitsko dalmatinske su izvučeni parovi 1. kola županijskog nogometnog  kupa za seniore, juniore i kadete. Donosimo raspored za seniore, koji će svoje utakmice odigrati 13. veljače (nedjelja ) s početkom u 14 sati. Igraju: Omiš–Postira Sardi, GOŠK KG–Solin, Val–Trogir 1912, Jadran (S)–Hvar, Trogir–Primorac 1929, Uskok–Omladinac, Poljičanin–Mosor, Sloga (M)–Dugopolje, Urania–Jadran(T), Orkan–Zmaj, OSK–Hrvace, Vrlika–Junak, Čaporice Trilj–Glavice, Tekstilac–Jadran (KS), Croatia (Z)–Mračaj, Mladost (P)–Kamen i Vinjani–Imotski. Slobodan je prvoligaš Split.
Piše:Petar Norac Kevo SN

Pripremni susreti Junaka i Hrvaca

U okviru priprema za nastavak drugoligaških i trećeligaških natjecanja, Junak i Hrvace danas će odigrati prijateljske pripremne utakmice.
U 14 sati i 30 minuta Junak gostuje na Šubićevcu kod prvoligaša Šibenika.
U isto vrijeme Hrvace će, zbog lošeg stanja svog travnjaka, na igralištu u Trilju dočekati ekipu Dugopolja.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Stanje na cestama

Za sav promet zatvorene su ceste:
- D 70, Omiš-Gata-čvor Blato n/C, poddionica Omiš-odvojak za Gata, zbog radova. Obilazak je cestom Ž6142 Naklice-Tugare-Žrnovnica-Strožanac, ili cestom D 8 Strožanac-Dug Rat-Omiš.
- D 512 Makarska-Vrgorac na predjelu Stupica, zbog odrona. Obilazak od Makarske prema Vrgorcu je Jadranskom magistralom (D 8) preko Ploča ili autocestom A 1, između čvorova Šestanovac i Ravča.
IZVOR: HAK