Utorak, 2.02.2010.

Održan sastanak za pomoć Haitiju

Održan je sastanak predstavnika Crvenog križa,  braniteljskih i civilnih Udruga u Sinju za pomoć Haitiju. Incijativni odbor načelno je dogovorio održavanje koncerta i prodaju bonova koji će se distribuirati po sinjskim osnovnim i srednjim školama. Sljedeći sastanak biti će u četvrtak u Gradskoj vijećnici.

Obavijest

Danas, 2. veljače, je posljednji dan za dostavu kandidacijskih lista  za provedbu izbora za članove vijeća, mjesnog odbora Zelovo. Prijedlozi kandidacijskih lista podnose se Gradskom izbornom povjerenstvu do 24 sata. U vijeće mjesnog odbora Zelovo bira se 7 članova vijeća, a izbori će se održati 14. veljače od 7 do 19 sati.

"Kreativna zima"

Započeo je ciklus radionica „ Kreativna zima“ Udruge Srma. Radionice se odvijaju svakodnevno od 17,00-18,30 sati, a  otvorene su za  sve građane.

Kino danas

Na programu sinjskog kina u 19,30 sati prikazuje se američka biografska romantična komedija “JULIE i JULIA”.

Stanje na cestama

Opreznije treba voziti po mjestimice vlažnim kolnicima, a zbog niskih temperatura moguća je i poledica posebno na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima.
Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te na put ne kreću bez zimske opreme.

Zbog zimskih uvjeta, za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama promet je zabranjen, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu:
...