Utorak, 2.01.2018.

Pet mladih Sinjana odabrano za specijalizacije u KBC Split

Na službenim stranicama KBC-a Split objavljena je Odluka o izboru specijalizanata u splitskom KBC-u.
Među 30 specijalizanata čak pet ih je sa sinjskog područja – Iva Rančić, Viktoria Lišnić, Dora Marić, Ana Grabić i Zvonimir Križanac. Iva Rančić primljena je na specijalizaciju iz opće interne medicine, Viktoria Lišnić iz kardiologije, Dora Marić iz anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine, dok su Ana Grabić i Zvonimir Križanac primljeni na specijalizaciju iz opće kirurgije.
‘Velika je čast dobiti specijalizaciju u KBC-u Split i to nedugo nakon što smo završili fakultete. Najveća šansa je to što sada svoje karijere možemo ostvariti u Splitu i ostati živjeti u Sinju’, kazao je Zvonimir Križanac.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Očuvanje starih zanata u Alkarskim dvorima


U Alkarskim dvorima sutra, 3. siječnja i u četvrtak, 4. siječnja održat će radionica pod nazivom ‘Očuvanje starih zanata kroz izradu dijelova odore alkarskog momka’.
Program počinje u 10 sati, a vodit će ga Ljiljana Vojković koja će također podučavati izradu opanaka, tradicionalnu obuću alkarskih momaka.
Radionice će se održavati u prostoru restorana na 1. katu.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

JAVNA PONUDA vlasnicima nekretnina na kojima se predviđa ustanovljenje služnosti za izgradnju Integralnog sustava vodoopskrbe i odvodnje Aglomeracije Sinj – podsustav Sjever

Vodovod i odvodnja Cetinske krajine d.o.o. Sinj, kao korisnik projekta za izgradnju Integralnog sustava vodoopskrbe i odvodnje Aglomeracija Sinj, u postupku uređenja imovinsko-pravnih odnosa  na nekretninama na kojima se predviđa ustanovljenje služnosti radi izgradnje građevina infrastrukturne namjene vodnogospodarskog sustava prikupljanja i odvodnje otpadnih voda, objavljuje
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR