Srijeda, 2.01.2008.

BLAGDAN IME ISUSOVO


FOTO:www.katolici.org

U organizaciji Udruge za očuvanje baštine «Ime Isusovo» iz Satrića na Blagdan Imena Isusova, koji se slavi danas, 2. siječnja, održat će se proslava u Satriću. Svečanu svetu misu s procesijom, u 10 sati i 30 minuta, predvodio je fra Bruno Pezo. U zabavnom dijelu programa, od 13 sati nastupit će kulturno-umjetnička društva i zabavljači Baba Manda i čarli Botica, a u večernjim satima održat će se koncert grupe Tenen.

BLAGOSLOV OBITELJI

Danas se nastavlja i blagoslov obitelji u župi Gospe Sinjske. Blagoslov je u ulicama put aerodroma ( od kolodvora do hipodroma) i od ( aeredroma do hipodroma), šumarija, ulica Domovinskog rata, lumbinov most, fra. Andrije Kašića Miočića i Kvartiri. U Glavicama će se danas blagoslov obitelji vršiti od škole s lijeve strane prema Sinju.

SPORT

Danas se nastavljaju božićno - novogodišni malonogometni turniri u Sinju i Trilju. U Sinju se igraju utakmice četvrtzavršnice koji počinju u 19,20 sati kada će se sastati Suhač komerce i CB Johhny iz Otoka u 20,10 sati igraju CB Samuraj iz Dicma i CB Bosti iz Sinja. Na triljskom turniru utakmice su osmine finala u kojoj se u 17 sati sastaju Pako iz Splita i Građevinar iz Podbablja, u 18 sati igra Zlatna Palma Solin i Bazana, u 19 sati Rizik Drum i pržina Jelen iz Turjaka u 20 sati Zabava počinje i ZZ Gradnja Zmijavci dok u 21 sat igraju Seljak Veterani i NK Komerc CB Midnight Trilj.