Ponedjeljak, 1.12.2014.

Sinjski SDP Milanoviću, Leki i Dragovanu: Nemojte podržati Zakon o regionalnom razvoju!Sutra bi se u Hrvatskom saboru između ostalog trebalo održati glasovanje o Zakonu o regionalnom razvoju RH. Tim povodom Gradsko odbor SDP-a Sinj uputio je otvoreno pismo predsjedniku Vlade Zoranu Milanoviću, predsjedniku Sabora Josipu Leki i predsjedniku Kluba zastupnika SDP-a Igoru Dragovanu.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA .HR

Danas 13. sjednica sinjskog Gradskog vijeća

Danas je na rasporedu 13. sjednica Gradskog vijeća Grada Sinja, na kojoj će se naći 20 točaka dnevnog reda.
Između ostalog, sinjski gradski vijećnici danas će raspravljati o prijedlogu Odluke o naknadi za razvoj na području Grada Sinja, o imenovanju Vukovarske ulice i Spomen-parku hrvatskih branitelja, o Rješenju o imenovanju članova Kulturnog vijeća te o izmjenama i dopunama javnih potreba u kulturi i sportu Grada Sinja za ovu godinu. Početak sjednice je u 15 sati i 30 minuta.
IZVOR: WWW.FERATA .HR

Obilježena 20. obljetnica vojne akcije ‘Zima 94′U organizaciji Udruge Veterana 126. brigade jučer je na Vrdovu obilježena 20. godišnjica akcije ‘Zima 94.’ Svečanosti je nazočilo oko 200 pripadnika hrvatskih postrojbi koje su sudjelovale u ovoj operaciji, a po prvi put obilježavanju je nazočio i general Ante Gotovina.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR