Subota, 1.12.2007.

OBAVIJEST

DANAS JE U SINJU POčEO DRUGI BOžIćNI HUMANITARNI SAJAM. KAO I PROšLE GODINE CARITAS, CRKVENE I CIVILNE UDRUGE KOJE DJELUJU PRI GRADU SINJU ORGANIZIRANO ćE DO 8. PROSINCA PRIKUPLJATI KORISNE STVARI KOJE ćE SE KASNIJE PRODAVATI NA SAJMU KAKO BI SE POMOGLO NAJPOTREBITIJIM OBITELJIMA U GRADU.
PREDMETI ZA PRODAJU NA BOžIćNOM HUMANITARNOM SAJMU PRIKUPLJAJU SE SVAKODNEVNO DO 8 .PROSINCA OD 9 DO 19 SATI U UNUTARNJEM CRKVENOM DVORIšTU.

BOžIćNI HUMANITARNI SAJAM ZA HUMANITARNO DJELOVANJE KARITASA GOSPE SINJSKE ODRžAT ćE SE OD 9. DO 16. PROSINCA OD 9 DO 19 SATI

OBAVIJEST

U organizaciji UNICEF-a u sinjskoj ispostavi županijskog doma zdravlja, od lipnja ove godine održavaju se besplatni tečajevi vježbanja - baby fitnes, za djecu starosti do šest mjeseci. Tečajevi se održavaju u okviru UNICEF-ovog programa «Prve tri su najvažnije», a održavat će se i tijekom prosinca. Od početka iduće godine provodit će se samostalno unutar Doma zdravlja. Ovim programom nastavljena je suradnja sinjskog Doma zdravlja s UNICEF-om koja traje već 10 - tak godina.
Obavještavaju se roditelji da je termin za Baby fitness, koji se održava u dvorani za korektivnu gimnastiku, 5. prosinca. Sve dodatne informacije, kao i predbilježbe, mogu se dobiti kod više medicinske sestre Mire Talaje, na broj mobitela 098/ 913 67 76.

SPORT

U jučer odigranom utakmici druge rukometne lige u Vrgorcu - Vrgorac je bio bolji od Cetine rezultat» 29:28.
Danas su na rasporedu i utakmice druge rukometne lige. Rukometaši Kamička u 19 i 30 u Sinju igraju protiv šibenika, a u Trilju se u 18 i 30 sati sastaju Cetinka i Adria Chem iz Kaštela.

Danas u 13,00 sati igra se posljednje kolo ovog dijela prvenstva 3. HNL jug. Na Gradskom stadionu u Sinju sastaju se Junak i Neretva, a u Kaštel starom Val i Hrvace.
Utakmice 4. nogometne lige igraju se u nedjelju, kao i sinjske i triljske malonogometne lige.

U natjecanju druge kuglačke lige danas se u Zadru sastaju Gorica i Vrni iz Trilja.