Srijeda, 1.08.2012.

Ovog vikenda - najveća proslava Dana Pobjede i Domovinske Zahvalnosti i Dana Hrvatskih Branitelja u ČavoglavamaOstalo je još samo nekoliko dana do održavanja najveće proslave Dana Pobjede i Domovinske Zahvalnosti i Dana Hrvatskih Branitelja Čavoglavama. Budući da ova tradicionalna i popularna proslava ima čvrste i rekordne posjete i ove se godine očekuje vrlo velik broj posjetitelja iz zemlje i inozemstva.

Vjerski, glazbeni, sportski i etno program u Čavoglavama sačinjen je od:

10:00h Sv. Misa za sve poginule hrvatske branitelje i prvog hrvatskog predsjednika dr. Franju Tuđmana (u crkvi sv. Ilije u Kljacima)

16:00h Bikerski defile Drniš – Čavoglave

19:00h Mimohod povijesnih postrojbi HV-a

17-21h Etno program (pored crkve)

17-19h Sportski program (malonogometne utakmice na školskom igralištu)

19:00h Viteška igra Kumpanjija iz Smokvice - 19:30h Edukativno predavanje o „Oluji“ (na školskom igralištu)

20-21h Sportski program (malonogometne utakmice na školskom igralištu)

21:00h  veliki koncert – NASTUPAJU: Thompson, Željko Bebek, Opća Opasnost, Mate Bulić

24:00h vatromet

Uz to u Čavoglavama će se cijeli dan održavati i nastupi mažoretkinja, limene glazbe i tamburaških sastava.

Počinje gradnja vodovoda

Gradonačelnik Sinja Ivica Glavan i direktor komunalnog poduzeća "Vodovod i čistoća",  Mario Vukasović dana 31.07.2012.g., su sa suradnicima i izvođačima radova obišli gornju zonu Obrovac-Bajagić-Čačijin dolac kako bi uveli u radove izvođače, tvrtku Katic-cat iz Lovreća i Kavelj d.o.o. iz Splita koji su u postupku javne nabave izabrani kao najpovoljniji ponuditelji. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Kronika 192

Tijekom noći 27/28. srpnja na kolniku Matića ulice u Sinju, nepoznati počinitelj oštetio je kameni zid u vlasništvu Grada Sinja. Molimo svjedoke-očevice, kao i sve osobe koje imaju korisna saznanja o počinitelju da se jave u Policijsku postaju Sinj osobno ili na broj telefona 309-339 i 309-310.
IZVOR: PU SD