Utorak, 1.07.2014.

Održana 9. sjednica triljskog Gradskog vijeća

U Trilju je jučer održana 9. sjednica Gradskog vijeća Grada Trilja na kojoj su vijećnici prihvatili sve četiri točke Dnevnoga reda.
Nakon usvajanja zapisnika sa 8. sjednice Gradskog vijeća prihvaćen je Prijedlog Odluke o dodjeli obavljanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog otpada na području Grada Trilja, kao i Informacija o Zaključku o preraspodjeli sredstava u izmjenama i dopunama Proračuna Grada Trilja za 2013. godinu i Godišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Grada Trilja za 2013. godinu.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Trilj: Ukradene klupe sa šetnice uz Cetinu!Svega nekoliko dana od početka završnog opremanja tematskih staza na području grada Trilja pričinjena je prva materijalna šteta, krađa drvenih klupa, koja je procijenjena na oko pet tisuća kuna.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Kreativne radionice Udruge Srma

Udruga Srma u Sinju organizira besplatne kreativne radionice za djecu.
Radionice slikanja, gline, kreativna svaštara, izrada eko igračaka dio su sadržaja sinjskog kulturnog ljeta za djecu koje se 6. godinu za redom odvija pod motom ‘Ljeto je eto, a šta sad?’ Odvijat će se od 1. do 30. srpnja 2014. u Udruzi Srma, u Galeriji Galiotović u Sinju, s početkom u 18 sati, svaki dan osim subote i nedjelje.
Radionice su otvorenog tipa, nije potrebna predbilježba, a namijenjene su djeci osnovnoškolskog uzrasta. Sve materijale osiguravaju pokrovitelj Grad Sinj i organizator Udruga Srma.
IZVOR: WWW.FERATA.HR