Subota, 1.07.2006.

KONFERENCIJA ZA NOVINARE


Nakon nekoliko održanih sastanaka uprave Grada i VAD-a u Gradskoj vijećnici upriličena je zajednička konferencija za tisak na kojoj se očekivalo da će biti iznijete informacije koje će doprinijeti zajedničkoj suradnji na dobrobit grada i povijesne tradicije Alke. Kako je istaknuto odnosi Grada i Vada su korektni, a takvi i moraju biti rekao je predsjednik VAD-a dr. Stipe Jukić.
Na konferenciji bilo je i riječi o povratku alkara kopljanika kao i o nekim drugim temama. Predsjednik Jukić iskazao je kako je to za njega završena priča dodavši za dosadašnje pripreme za ovogodišnju aAlku teku planirano.

OBAVIJEST IZ UHDDR-a

Udruga hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskoga rata podružnica Splitsko-dalmatinske županije zajedno sa ogrankom UHBDDR-a Sinj organizira dvodnevno hodočašće u Međugorje jedno od najvećih Marijanskih svetišta 14. i 15. srpnja, a u povodu 25 godina obilježavanja ukazanja Majke Božje. Kako je broj sudionika hodočašća limitiran zamoljavaju se zainteresirani da se prijave do 7. srpnja Anti Smolji na broj 825-235.

GALERIJA GALIOTOVIć

U Galeriji Galiotović otvorena je izložba u nazivu "Latica i njena priča". Domaćin izložbe je Galerija Galiotović uz pokroviteljstvo Grada.



OBAVIJEST ZA UMIROVLJENIKE

Iz HSU pozivaju umirovljenike koji nisu do danas dostavili potpunu dokumentaciju koja se odnosi na način splate obeštećenja, da to učine odmah ili u najskorije vrijeme. Podsjetimo kako se već krenulo sa isplatama obeštećenja onih koji su se odlučili za brzu isplatu.

NACIONALNA IZLOžBA PASA SVIH PASMINA CAC-SINJ


Foto:HKS
Hrvatski kinološki savez i Kinološko društvo Sinj 5.8.2006. godine na sinjskom Hipodromu organiziraju Nacionalnu izložbu pas svih pasmina.
Prijave se primaju do 20.7.2006. godine. Pokrovitelj izložbe je Grad Sinj, a sponzor «Pedigree».
Informacije na broj: 098/370-174

VRIJEME


Vedro je i vrlo vruće vrijeme. U nastavku dana i dalje vrlo toplo i sparno s temperaturom do 35 stupnjeva Celzijevih.