Četvrtak, 1.06.2006.

OBAVIJEST IZ ZAVODA ZA ZAPOšLJAVANJE ISPOSTAVA SINJ

Iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ispostave Sinj dobili smo obavijest kako Hoteli "Sunčani Hvar" pozivaju zainteresirane mlade ljude za sezonski posao konobara, šankiste, kuhara, portira, pomoćnog kuhinjskog osoblja, sobarica, čistačica, recepcionere te radnike na parkiralištu da da se odazovu njihovu pozivu u subotu u triljski hotel Sveti Mihovil od 10 do 18 sati. Svi zainteresirani za rad dužni su donijeti sa sobom životopis i fotografiju, a izabrani kandidati biti će zaposleni isti dan.

OBAVIJEST IZ "LIKOMED-VETERINE"

"Likomed-Veterina" obaviještava da i danas u gradu obavlja proljetnu deratizaciju preparatima iz skupine antikoagulanata prve i druge skupine stoga se umoljavaju građani da zatrovane mamke ne diraju i ne premještaju, a za dodatne informacije mogu se obratiti na telefon 701-400

"TJEDAN BESPLATNOG TEHNIčKOG PREGLEDA"

Od ponedjeljaka Hrvatski autoklub u suradnji s Centrom za vozila Hrvatske provodi akciju "Dani tehničke ispravnosti vozila". Kroz akciju se provodi besplatna kontrola tehničke ispravnosti vozila, a u cilju blagovremenog smanjenja mogućnosti prometne nezgode uvjetovane tehničkom ispravnošću. Akcija se provodi do subote na Stanici za tehnički pregled vozila u Sinju.

REZULTATI UPISA DJECE U VRTIćE-JASLICE

U dječjem vrtiću Bili cvitak danas su izvješeni rezultati upisa djece koji će od rujna pohađati dječje vrtiće u sklopu grada Sinja. Kako doznajemo od ravnateljice Dijane župić kapaciteti jaslica i dječjeg vrtića bili cvitak popunjeni su do posljednjeg mjesta, štoviše još nekoliko djece jasličke dobi ostalo je i na listi čekanja. što se tiče ostalih vrtića u sklopu Grada Sinja mjesta još uvijek ima te ravnateljica poziva zainteresirane roditelje na upis.

Od jučer su oglašeni i rezultati upisa u triljski dječji vrtić. Ravnateljica Ankica Lukić sa željenjem je istaknula kako je i ove godine zbog malog broja smještajnih kapaciteta u vrtiću neupisano ostalo gotovo 40 djece od toga 15 predškolske dobi.

HUMANITARNA AKCIJA

Udruga "Srma" organizira prikupljanje obuće i odjeće za štićenike Zavoda u Vrlici. Odjeća i obuća niskih potplata može se donijeti u prostorije udruge na adresi Glavička 15 radnim danom od 9-15 i utorkom od 17, 30 do 18 i 30. Prikupljanje će se obavljati do 10. lipnja.

OBAVIJEST ZA UMIROVLJENIKE

Udruga umirovljenika obavještava svoje članove o jednodnevnom izletu u Mostar i Međugorje koji se organizira u utorak 6. lipnja. Sve informacije mogu se dobiti još danas u u prostorijama udruge gdje se vrši i upis zainteresiranih. Djelatno vrijeme udruge je od 8 do 11 sati.

OBAVIJEST IZ HEP-a

Sinjski pogon HEP-a raditi će do petka na elektro postrojenjima u Dicmu, tako će dnevno od 8-14,30 bez struje biti potrošači u naselju Kraj, Gabrilo i Maretići.

PRVA BICIKLIJADA U SINJU

U nedjelju 4. lipnja održat će se Prva biciklijada pod motom "šport za sve". Startat će u 15 sati sa Trga Kralja Tomislava i rutom do Otoka i okretišta na Trgu dr. Franje Tuđmana te povratak na sinjski piket.

VRIJEME

U nastavku dana očekuje nas jače naoblačenje s mogućom kišom. Temperatura zraka između 20 i 23 stupnja Celzijeva.