Ponedjeljak, 1.04.2019.

KBK Knez uspješan na 9. Memorijalu ‘Josip Jović 2019’

 
U sportskoj dvorani ‘Slunj’, u organizaciji Kickboxing kluba ‘Škorpion’ Zagreb i Zdravka Begovića, u subotu, 30. ožujka održan je 9. Memorijal ‘Josip Jović 2019’ u kickboxingu. Među 222 natjecatelja, s ukupno 318 prijava iz 32 kluba Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije, nastupili U disciplini point fighting (PF) i kick light (KL) članovi KBK Knez osvojili 9 medalja i to 1 zlatnu 5 srebrenih i 3 brončane medalje.
Ostvareni rezultati:
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Orkestar HRM i Mješoviti zbor grada Sinja održali koncert u Sinju

 
U okviru programa obilježavanja 12. obljetnice ustrojavanja Gardijske mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske sinoć, 31. ožujka u Gradskom kinu Sinj, koncert su održali Orkestar Hrvatske ratne mornarice i Mješoviti zbor grada Sinja sa solistima.

Orkestar HRM-a izveo je najprije nekoliko glazbenih evergreena, a nakon toga splet domoljubnih pjesama. Uz Orkestar su nastupili i solisti Uršula Najev, Helena Gudelj, Kristijan Ordulj i Jakov Koščina, a orkestrom je dirigirao maestro Tonći Čičerić.

Mješoviti zbor grada Sinja, pod ravnanjem Marije Župić, izveo je pjesme Zemlja dide mog, Tvoja zemlja i Viva Croatia, solist Božo Župić i Tomislav Tomašević na trubi.
IZVOR: WWW.FERATA.HR