Petak, 1.04.2016.

Svečano proslavljena 26. godišnjica triljskog HDZ-a


Svečanim skupom u prepunoj kino dvorani u Trilju, obilježena je 26. obljetnica od osnutka HDZ-a u Gradu Trilju.
Svečanosti je nazočilo 400-tinjak članova i simpatizera stranke s područja Trilja, ali i s drugih područja cetinskog kraja. Slavlju triljskih HDZ-ovaca pridružili su se i brojni istaknuti dužnosnici stranke na čelu s predsjednikom Tomislavom Karamarkom. Uz njega su bili dopredsjednik stranke Damir Jelić, članovi predsjedništva, potpredsjednik sabora Ante Sanader, ministar u Vladi RH Lovro Kuščević, saborski zastupnici i istaknuti članovi HDZ-a Blaženko Boban, Petar Škorić, Josip Bilaver, župan Zlatko Ževrnja, predsjednici općinskih i gradskih organizacija HDZ-a iz Splitsko-dalmatinske županije, načelnici i gradonačelnici iz redova HDZ-a, predsjednik HDS-a Goran Dodig, utemeljitelji triljskog HDZ-a i ostali.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

M.O.R.T.-ovci predstavljaju novi album u Vojarni


U subotu, 2. travnja 2016. godine sa početkom u 10 sati u prostorijama Vojarne Ivaniša Nelipića sinjski bend M.O.R.T. predstavit će svoj novi album – Tužna kocka.
Iza sebe, u posljednje dvije godine, M.O.R.T.-ovci imaju oko 150 koncerata koje su održali diljem Hrvatske, BiH, Slovenije, Srbije i Crne Gore promovirajući svoj prošli album. Ipak, za polaznu točku promocije svog novog albuma odabrali su mjesto u kojem, kako kažu, skoro pa žive.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR