Četvrtak, 1.03.2007.

ZAPRIMLJENO 12.059 PRIJAVA POREZA NA DOHODAK

Jučer je bio zadnji dan za podnošenje prijava poreza na dohodak za 2006. godinu. U poreznoj ispostavi Sinj zaprimljeno je ukupno 12 tisuća 59 prijava a do kraja tjedna očekuje se i zaprimanje oko 150 prijava upućenih putem pošte. Inače u odnosu na prošlu godinu podneseno je 565 prijava više.

OBAVIJEST

Hrvatski zavod za zapošljavanje ispostava Sinj zaprimio je do jučer 10 zahtijeva za prekvalifikaciju u zanimanje kuhar i konobar,a isto toliko zahtjeva za provedbu osposobljavanja za strane jezike koje se provodi uz suradnju s Pučkim otvorenim učilištem Sinj,iz sinjske ispostave kažu kako svi zainteresirani svoje zahtjeve i prijave mogu podnijeti još do kraja tjedna.

OBAVIJEST

Danas počinje nova ribolovna sezona na Pastrvu i ostale ribe koje je dozvoljeno loviti u sezoni,kako ističu u šRD Cetina uvjeti za ovaj ribolovni početak su odlični i što se tiče vremena i rijeka.

SPORT

Sinoć je u dvorani Franjevačkog samostana održana svečanos dodjele priznanja za naj bolje športaše i športske klubove grada Sinja za 2006. godinu.
Ova svečanost održana je u organizaciji Zajednice športskih udruga grada Sinja.
Najbolji športaš je košarkaš Alkara Ante Bilobrk, najbolja športašica rukometašica Cetine Martina Brčić dok je najbolji klub žOK Sinj, a nagradu za životno dijelo dobio je Milvoj Sladović

Poziv za iskazivanje interesa - za Projekt gradske športske dvorane (JPP)

Grad Sinj je u dnevnom tisku objavio Poziv za iskazivanje interesa kojim Grad Sinj traži privatnog partnera, tj. poduzetnika ili udružene privatne poduzetnike, koji će svojim sredstvima financirati i ostvariti Projekt gradske športske dvorane, a sve sukladno ugovoru s Gradom uz primjenu modela javno-privatnog partnerstva (JPP) poznatog pod nazivom privatna financijska inicijativa (Private Financing Initiative PFI).
Pismo - prijava u kojem se iskazuje interes mora biti dostavljeno u zatvorenoj omotnici s naznakom:


"JPP gradska športska dvorana - ne otvarati" , na adresu

Grad Sinj
Gradonačelnik
Dragašev prolaz 10
21230 Sinj
Hrvatska

do 12.03.2007. do 12 sati bez obzira na način dostave.

Sve dodatne informacije zainteresirani mogu dobiti na e-mail adresi snjezan.sentija@sinj.hr ili na telefon 021/821-081.