Srijeda, 1.02.2012.

Ultrazvučni pregled dojki u Trilju

Klub žena liječenih na dojci Split i GO SDP-a Trilj organiziraju ultrazvučni pregled dojki. Pregled će se održati 11. veljače u ordinaciji dr. Ivanke Dodig-Bravić u Trilju, s početkom u 9 sati. Cijena pregleda je 70 kuna, a sve zainteresirane mogu se upisati na broj mobitela 098/875-249.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Promjene na čelu otočkog UHDDR-a

Na izbornoj skupštini UHDDR-općine Otok, došlo je do promjena na čelu udruge.Umjesto dosadašnjeg predsjedenika Petar (Petre) Bašić koji dobrovoljno odstupio s te dužnosti zbog prezauzetosti rada u Planinarskom društvu 'Kamešnica'-Otok, dužnost potpredsjednika UHDDR-a Otok obnašat će Ante Vrdoljak-Babo. Na ovoj izbornoj skupštini izabrana su i ostala radna tijela udruge. Kao prioritete u ovoj godini otočki dragovoljci istaknuli su: primanje novih članova, poboljšanje odnosa prema braniteljima kojima je potrebna pomoć, a kao glavna zadaća istaknuto je uređenje Spomen sobe za sve poginule branitelje u Domovinskom ratu s područja Općine Otok. Shodno tome od čelništva općine tražit će se adekvatan prostor za tu namjenu i svoj rad.
Dogovoreno je kako će se za 2-3 mjeseca održati skupština Udruge na kojoj će se analizirati rad po pitanju navedenih aktivnosti
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Kronika 192

Jučer su policijski službenici PP Sinj dovršili kriminalističko istraživanje nad  maloljetnikom. Osnovano se sumnja da je 27.01.2012. tijekom dana   u srednjoj školi u Sinju, fizički napao drugog maloljetnika koji je zadobio lakše tjelesne ozljede. Slijedi  kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež.
IZVOR: PU SD