Petak, 1.01.2016.

Brojni Sinjani i Cetinjani 2016. godinu dočekali na otvorenomBrojni Sinjani i Cetinjani 2016. godinu dočekali su na Šetalištu Alojzija Stepinca, gdje su uživali u gastronomskoj ponudi i dobroj glazbi.

Program dočeka Nove godine počeo je oko 21 sat i 30 minuta, kada su se na pozornici pojavili Song killersi, koji su svojim pjesmama zagrijali nekoliko stotina posjetitelja. Kako se bližila ponoć, na Šetalište Alojzija Stepinca pristizao je sve veći broj Sinjana, Cetinjana i njihovih gostiju koji su osim u dobroj glazbi uživali u kuhanom vinu, domaćim likerima, kobasicama, fritulama…

Atmosfera se dodatno zagrijala kada je na pozornicu stupila sinjska grupa Stella koja je s nekoliko domaćih hitova okupljene uvela u Novu 2016. godinu. Umjesto vatrometa, Sinjani su simbolično 2015. godinu ispratili, a 2016. dočekali uz zvuke kubure. Potom su čestitku svim građanima uputili sinjska gradonačelnica Kristina Križanac i dogradonačelnik Zlatko Ugrin.

Uslijedila je tombola u kojoj su sretni dobitnici osvojili večere u sinjskim i triljskim restoranima, kozmetičke tretmane te druge vrijedne nagrade.

Osim na otvorenom, doček Nove godine u Sinju je bio organiziran i u nekoliko ugostiteljskih objekata.

IZVOR: WWW.FERATA.HR