Sada je: 22. 11. 2019, 12:18.
Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 
Traži se SPREMAČICA u sudu u Splitu 
Autor/ica Poruka

Pridružen/a: 24. 08. 2008, 20:26
Postovi: 18
Post Traži se SPREMAČICA u sudu u Splitu
Dakle traži se spremačica (x2) u sudu u Splitu ako ima koja gđa/gđica status hrvatske braniteljice
ili dijete poginulog hrv.bra..... nezaposlena je, ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju.

Ukoliko nešto nije jasno možete meni poslati i upite za ostvarivanje prava.

Evo oglasa:
Broj: 7-Su – 1943/10 od 14. I. 2011. (122)

Na temelju članka 5. Kolektivnog ugovora za državne službenike i namještenike (Narodne novine br. 93/08) te članka 2. i 4. Uredbe o raspisivanju i provedbi javnog natječaja i internog oglasa u državnoj službi (Narodne novine br. 74/10), uz suglasnosti Ministarstva pravosuđa Republike Hrvatske, klasa: 112-03/10-01/289; 112-02/10-01/3714 urbroj: 514-02-02-10-3; 514-02-01-10-2, od 9. studenoga 2010. i 16. prosinca 2010., Općinski sud u Splitu, objavljuje

JAVNI NATJEČAJ

za prijam u državnu službu namještenika na neodređeno vrijeme:

– čistačica – 2 izvršitelja/ice, uz obvezni probni rad od dva mjeseca.

Uvjeti:

– niža stručna sprema ili osnovna škola

– zdravstvena sposobnost.

Osim navedenih uvjeta kandidati moraju ispunjavati i opće uvjete za prijam u državnu službu iz čl. 48. Zakona o državnim službenicima.

U državnu službu ne mogu biti primljene osobe za čiji prijam postoje zapreke iz čl. 49. Zakona o državnim službenicima. Provjeru nepostojanja navedenih zapreka za prijam izvršit će po službenoj dužnosti Općinski sudu Splitu.

Na javni natječaj mogu se javiti osobe oba spola.

Opis poslova: obavlja dnevno čišćenje sudskih prostorija i sudskog inventara u sudskoj zgradi, zemljišnoknjižnom odjelu sudskim prostorijama, služeći sc na racionalan način sredstvima za čišćenje. Dužne su pažljivo rukovati spisima i sudskim pismenima na sudačkim i službeničkim stolovima za vrijeme čišćenja, te održavati čistoću vanjskog prostora sudske zgrade.

Podaci o plaći radnog mjesta propisani su člankom 4. Uredbe o nazivima radnih mjesta i koeficijentima složenosti poslova u državnoj službi (NN br. 37/01, 38/01, 71/01, 89/01, 112/01, 7/02, 17/03, 21/04, 25/04, 66/05 i 131/05).

Kandidat koji ostvaruje pravo, prednosti pri zapošljavanju po posebnom zakonu dužan je pozvati ne na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Uz prijavu na natječaj dužan je priložiti, sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta kao i rješenja o priznatom statusu i potvrdu o nezaposlenosti.

Za kandidate prijavljene na javni natječaj za popunu slobodnog radnog mjesta, koji ispunjavaju formalne uvjete, provest će se razgovor (intervju).

Na web-stranici Općinskog suda u Splitu http://www.pravosudje.hr i na oglasnoj ploči suda objavit će se vrijeme održavanja razgovora, najmanje pet dana ranije. Smatra se da je kandidat koji nije pristupio razgovoru povukao prijavu na javni natječaj.

Uz prijavu kandidati su dužni priložiti:

– životopis

– preslik domovnice

– preslik svjedodžbe

– preslik radne knjižice

– preslik osobne iskaznica

– uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak.

Isprave se prilažu u neovjerenom presliku, a prije izbora kandidata predočit će se izvornik.

Natječaj se objavljuje u Narodnim novinama, na web-stranici ovog općinskog suda http://sudavi.pravosudje.hr i na web-stranici Ministarstva uprave. Prijave sa svim potrebnim ispravama podnose se u roku od 8 dana od objave ovog javnog natječaja u Narodnim novinama na adresu: Republika Hrvatska, Općinski sud u Splitu, Ured predsjednika, ex. vojarna sv. Križ Dračevac, Split, s naznakom: »Za natječaj«.

Nepotpune i nepravovremene prijave na javni natječaj neće se razmatrati te se osobe koje podnesu takve prijave ne smatraju kandidatima prijavljenim na ovaj natječaj.

O rezultatima javnog natječaja kandidati će biti pisano obaviješteni u zakonskom roku.

Svi kandidati imaju pravo uvida u dokumentaciju koja se odnosi na javni natječaj.

Općinski sud u Splitu


19. 01. 2011, 11:26
Profil
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži:
Forum(o)Bir:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
HR (CRO) by Ančica Sečan