Sada je: 18. 11. 2019, 0:51.
Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 
SPLIT viši sudski referent u sudskom registru na neodre(VŠS) 
Autor/ica Poruka

Pridružen/a: 24. 08. 2008, 20:26
Postovi: 18
Post SPLIT viši sudski referent u sudskom registru na neodre(VŠS)
Broj: 7 212/010.-4 od 25. V. 2010. (1085)

Trgovački sud u Splitu, sukladno članku 45. Zakona o državnim službenicima (NN br. 92/05, 142/06, 77/07, 107/07 i 27/08) i članku 2. i 4. Uredbe o raspisivanju i provedbi javnog natječaja i internog oglasa u državnoj službi (NN br. 8/06, 8/07 i 13/08), a po pribavljenoj suglasnosti Ministarstva pravosuđa, klasa: 112-02/10-01/168 i urbroj: 514-02-01-10-2, 25. svibnja 2010., raspisuje

NATJEČAJ

za prijam u državnu službu:

– viši sudski referent u sudskom registru na neodređeno vrijeme – 1 izvršitelj.

Kandidati moraju ispunjavati opće uvjete za prijam u državnu službu iz članka 48. Zakona o državnim službenicima.

Na natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola koje uz opće uvjete za prijam u državnu službu propisane člankom 48. Zakona o državnim službenicima imaju i završenu VŠS pravne, upravne ili ekonomske struke.

Prijavi je potrebno priložiti:

– kratak životopis

– domovnicu

– kopiju radne knjižice te druge isprave iz kojih će se na nedvojbeni način moći utvrditi da kandidat ima najmanje 12 mjeseci radnog iskustva na poslovima VŠS

– svjedodžbu o stečenoj stručnoj spremi.

U državnu službu povodom ovog natječaja ne mogu biti primljene osobe za čiji prijam postoje zapreke iz članka 49. Zakona o državnim službenicima.

Na ovaj natječaj mogu se prijaviti kandidati koji nemaju položen državni stručni ispit uz obvezu polaganja stručnog ispita u roku od 6 mjeseci od isteka probnog rada.

Za kandidate prijavljene na natječaj koji ispunjavaju formalne uvjete provest će se testiranje radi provjere osnova ustavnog ustrojstva Republike Hrvatske i provjere znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se prima, te testiranje osnovnog poznavanja rada na računalu.

Kandidati koji budu ispunjavali formalne uvjete pozvat će se posebnim dopisom na testiranje najmanje 8 dana prije testiranja, a poziv će biti izvješen i na oglasnoj ploči suda kao i na web-stranici www.uprava.hr.

Nepotpune i nepravovremene prijave na javni natječaj neće se razmatrati, a osobe koje podnesu takve prijave neće se smatrati kandidatima prijavljenim na javni natječaj.

Također, za kandidate koji ne pristupe testiranju smatrat će se da su povukli prijave na javni natječaj.

Za svaki dio provjere znanja, sposobnosti i vještina kandidatima se dodjeljuje određeni broj bodova od 1 do 10. Nakon provedenog testiranja, provjere znanja i rada na osobnom računalu, na razgovor s komisijom bit će pozvani kandidati koji su za svaki dio provjere znanja, sposobnosti i vještina na testiranju dobili najmanje 6 bodova.

Kandidat se prima u državnu službu na neodređeno vrijeme uz obvezni probni rad od 6 mjeseci.

Opis poslova i podaci o plaći navedenog radnog mjesta mogu se naći na web-stranici Narodnih novina: www.nn.hr. Opis poslova i plaća za ovo radno mjesto propisani su Uredbom i izmjenama i dopunama Uredbe o nazivima radnih mjesta i koeficijentima složenosti poslova u državnoj službi (NN br. 37/01 i dr.).

Rok za podnošenje prijave je 8 dana od objave u Narodnim novinama, a prijave se preporučenom pošiljkom upućuju na adresu: Trgovački sud u Splitu, Predsjedništvo suda, Sukoišanska 6, 21 000 Split ili neposredno predaju u prijemnoj pisarnici suda.

Osoba koja ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju dužna je uz prijavu na natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta kao i rješenje ili potvrdu o priznatom statusu te dokaz da je nezaposlena, a u odnosu na ostale kandidate ima prednost samo pod jednakim uvjetima.

O rezultatima izbora kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku.

Ovaj natječaj objavit će se u Narodnim novinama i na web-stranici: www.uprava.hr

Trgovački sud u Splitu
:bilder:


27. 05. 2010, 12:55
Profil
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži:
Forum(o)Bir:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
HR (CRO) by Ančica Sečan