Koncert S.A.R.S.-Udruga S.K.U.P.
Košarkaško igralište 21:30Jubilarni 10. S.A.R.S. festival. u organizaciji udruge S.K.U.P. (Sinjski Kulturni Urbani Pokret) održat će se u Sinju 20. i 21. srpnja. Osim tradicionalnog glazbenog dijela na košarkaškom igralištu u centru grada, ovogodišnje izdanje sadrži i popratni kulturni program.
Prvi dan glazbenog dijela nastupit će jedan od najpoznatijih rock bendova s ovih prostora – kontroverzni Let 3, te zagrebački celtic punkeri Paddy's Allstars i sinjski M.O.R.T..


Drugoga dana nastupa trenutno najpopularnija hip hop atrakcija u državi – splitski Dječaci, varaždinski groove metal band Cold Snap, sinjski rock band Salauk, te žestoki Splićani Inverted Pussyfix.
U popratnom programu koji se odvija u prostorima bivše vojarne Ivaniša Nelipića svi zainteresirani moći će sudjelovati u dvodnevnoj radionici žongliranja organiziranoj u suradnji s udrugom Kam Hram.
Prvoga dana organiziran je i buvljak na kojem će se razmjenjivati stare ploče, knjige i stripovi, te akcija Food Not Bombs, čiji je cilj upozoriti na problem gladi i nepotrebnog uništavanja okoliša.
Drugi dan rezerviran je za promoviranje književnosti i poezije. U akciji "Kava za knjigu" nastojat će se popularizirati čitanje među mladima, te dodatno popuniti fond knjiga udruge. Gostovat će i Irena Delonga, dobitnica Goranove nagrade za mlade pjesnike, koja će sa svojim pjesnicima iz splitskog kluba Ghetto preseliti u vojarnu  i održati pjesničko druženje Rječilište.

Web stranica udruge S.K.U.P. : http://www.skup-sinj.hr/

Promo video: http://www.youtube.com/watch?v=CUOqYVxApWY

Udruga S.K.U.P. na Facebook-u : https://www.facebook.com/Sinjski.Kulturni.Urbani.Pokret

Kontakt : http://www.skup-sinj.hr/kontakt/

do

Upit nije izvrsen